wlasnie wracałem z pracy tragedia. Korek za magazyny kauflandu
Wszelkie roszczenia finansowe prosimy wysyłać na adres prezydenta miasta.
Piotrków dziś utonął w korkach. to nie jest wina obecnych remontów, a wieloletnich zaniedbań przy budowie obwodnic miasta...
Wystarczy jechać na Łódź później odbić na Wadlew i później na Gomulin i praktycznie jesteśmy w Bełchatowie.Zajmuje mi to 2h ale chociaż cały czas jadę a nie stoję pół godziny w korku jak idiotka.
A drogowcy jezdzom patrzom i sie smiejom jak my stoimi w korku.Ja dzisiaj z tych nerwów olałam dwa znaki wjazdu "nie dotyczy poj.budowy".Coś mi tam machali i pukali się w czoło ale 5 min i przejechałam.Powiedzialam ze jestem z Nadzoru i jakoś puścili.Jutro kupuje pomarańczowego koguta i idę na wydre.
Największe rondo w polsce i nawet europie
najwieksze korki w polsce a może i nawet w europie :D
trzeba do Borusewicza dzwonić, może podrzuci gdzieś samolotem ;)
Miejmy nadzieję, że ten korek to jedynie dziś przez zmianę dróg. Sikorskiego o godz 14 stało i kwiczalo..
Organizacja ruchu straszna,ale najgorsze są te ciagle wypadki.mieszkam na Twardoslawickiej i nie ma dnia żeby karetka,straż i policja nie jechały w stronę trasy. Tiry powinny jeździć koleją,jak w Austrii.ludzie!,zmienmy to,bo strach żyć,mieszkać,ciagle ktoś ranny lub traci życie!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!